LATEST NEWS

P stav blødninger sexkontakt

p stav blødninger sexkontakt

Har brukt Evra P plaster i 3 uker, hadde plaster fri uke fra og brukte plaster fem dager før jeg tok den av (det ble slutt med typen) og jeg har nå fått blødninger selv når jeg hadde mensen for litt over en uke siden. Jeg har hatt sex innimellom p plaster uka og etter at jeg fjernet plasteret. Hadde nesten konstant blødninger, men heldigvis ikke menssmerter slik jeg pleide å ha før. Alt dette ga . P-piller derimot blir jeg så hormonell av at mannen heller vil avstå fra sex enn at jeg bruker de. P-stav hadde jeg en stund, og som deg var sexlysten helt fraværende, og jeg var ganske tung til sinns. jeg fikk satt inn p-staven i september ,alle bivirkningene kom(vektøkning, blødninger og ømme bryster) og vedvarte i 5 mndr,så holdt det opp i ca 3 storblødninger og mens smerter så inn i granskauen,bare plager med den drittstaven,den har ødelagt sexlivet mitt,forr hvem vil ha sex når di blør,ikke jeg.

P stav blødninger sexkontakt -

En sjelden gang kan småblødninger komme av en annen grunn. Du må få en resept av lege, helsesøster eller jordmor. Blødde konstant, humørsvingninger, kløe og utslett i hele underlivet helt jævlig!!! Jeg satte inn p-stav semptember og har ikke hatt noen bivirkninger. Menstruasjonsblødningene kan være uregelmessige eller utebli helt ved bruk av Nexplanon. Det er veldig irriterende.

: P stav blødninger sexkontakt

P stav blødninger sexkontakt Linni meister fuck free6
P stav blødninger sexkontakt P-stav virker først og fremst ved at hormonet hindrer eggløsning. P-staven Nexplanon er et prevensjonsimplantat som er forhåndsladet i en engangsapplikator. Dersom p-staven settes innen femte dag i menstruasjonen, er du sikker fra første dag. Alt funket helt perfekt og mensen forsvant helt uten noen problem. Jeg vil si helt normal!!!
Erotikk historie shemals Virkning P-stav P-staven inneholder kun hormonet gestagen. Artikler Spørsmål og svar Quiz Stem! Uønskede blødninger er en vanlig bivirkning for noen kvinner som bruker p-stav. Du kan lese mer om dette her: Tanken er god, men det stemmer ikke helt. Staven kan ikke bli skadet eller flytte på seg om du for eksempel løfter noe tungt eller får slag mot armen. Les mer om hormoner .

Videos

Innsetting av p-stav

0 thoughts on “P stav blødninger sexkontakt

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *